Realisaties

Onze projecten

SMD printen

Hieronder kunt u enkele voorbeelden van platen met hoge kwaliteitseisen bekijken. Alle SMD printen gaan door de inspectie in het toestel van Automatische Optische Inspectie onder. Een deel ervan gaat eveneens door functionele testen onder of wordt met röntgenstralen in een speciaal toestel getoetst (X-ray).

THT componenten en manuele assemblage

THT componenten worden manueel geassembleerd en afhankelijk van de eisen en mogelijkheden gesoldeerd op de zgn. golf – met behulp van een toestel voor solderen van platen of handmatig door gekwalificeerde personen, het proces kan aan de eisen van RoHSrichtlijn voldoen of op verzoek de eisen voor lood. Na alle processen het wassen en lakken van de platen is er ook mogelijk (zgn. conformal coating).

Mechanische assemblage

Hoog gekwalificeerd personeel monteert de mechanische componenten met de hoogste nauwkeurigheid zodat geen enkele krassen of andere beschadigingen van gevoelige componenten mogelijk zijn. Daarna worden de platen in tegen ESD beschermende materialen verpakt en gestuurd op palet of in aanvullend beveiligde dozen of kisten.