Firma

Firma

Je leverancier van complexe oplossingen op het gebied van elektronica assemblage.

Flexibiliteit tijdens productie, gerichtheid op nauw contact met de business partner, het samen zoeken naar oplossingen en verlaging van de kosten – dat zijn onze principes, die tijdens het veranderen van Uw ideeën naar een gereed product onze richtlijnen vormen.

De specialisatie van DGTronik bestaat uit assemblage en testen van hoog specialistische elektronica met een hoge pakkingsgraad van SMT componenten en redelijk groot aantal van THT en mechanische componenten. Een voordelige prijs-kwaliteit verhouding is het meest zichtbaar bij de productie van dit soort toestellen. Wij hebben een jarenlange ervaring in de assemblage van SMT componenten van de grootte 0201 en micro BGA. Hoog gekwalificeerde medewerkers waarvan sommige al vanaf 1991 met ons werken vormen een drijfkracht van ons bedrijf. Dankzij hun inzet bieden wij de assemblagekwaliteit die aan de eisen van de norm IPC-610. Het certificaat ISO9001:2008 bewijst, dat wij een betrouwbare en kwaliteitsgerichte partner zijn.

 

Onze diensten bestaan uit assemblage van elektronica componenten in de technologie SMT oppervlakkig assemblage en THT assemblage alsook een aantal diensten voor binnen- en buitenlandse OEM producenten. Wij beschikken over ervaring in de productie van elektronische toestellen voor afnemers uit de navolgende branches: telecommunicatie, industriële meet- en regeltechniek, elektronische toestellen voor spoorwegen, energetica, navigatie, algemeen gebruik toestellen, auto-industrie en andere... Naast assemblage van elektronica componenten bieden wij aan onze klanten ook het ontwerpen van elektronische toestellen en PCB, het maken van prototypes, testen van elektronica en leveringen van elektronische onderdelen en PCB printplaten.

 

De grootste waarde van ons bedrijf bestaat uit mensen. Sommige onze werknemers zijn met ons al vanaf het jaar 1991 toen wij als het bedrijf DGT met de assemblage van toestellen voor telecommunicatie zijn begonnen. Onze werknemers beschikken over de nodige kennis, ervaring en zijn steeds aan het verhogen van hun kwalificaties waardoor de kwaliteit en herhaalbaarheid van assemblage voor onze klanten gegarandeerd kan worden.

 

In het jaar 2002 werd ons bedrijf van DGT Sp. z o.o. gescheiden en vanaf dat moment zijn wij begonnen met de assemblage voor externe klanten. Op dit moment het export naar West Europa vormt ong. 70% van onze productie. Wij beschikken over het certificaat ISO 9001:2008. Dankzij de implementatie van kwaliteitsbeleid is ons bedrijf een betrouwbare partner voor business partners die de hoogste kwaliteit van hun producten eisen. Op dit moment werken er in DGTtronik ong. 140 personen.

 

DGT Sp. z o.o. - moederonderneming

 

DGT is voornamelijk actief in de branche van innovatieve technologieën verbonden met telecommunicatie en informatica. We leveren moderne oplossingen op het gebied van telecommunicatie systemen en werken o.m. met Ministerie van Defensie en Grenswacht samen. Daarnaast is DGT actief in industrie en energetica. Naast het invoeren van nieuwe systemen, beschikt DGT van een uitgebreide ontwerp-onderzoek werkplaats. Meer details kunt u vinden op de pagina www.dgt.com.pl.